تهران، بلوار کشاورز، جنب بیمارستان ساسان، کوچه رویان، ساختمان پزشکان، پلاک 75

شنبه تا چهارشنبه 20:00 -17:00

۵ دقیقه

0 / 5. 0

انزال تاخیری و اختلال جنسی

دیر انزالی یا انزال تاخیری چیست؟

آنچه می خوانید...

در زندگی افراد علاوه بر اینکه امور زندگی از اهمیت بسیاری برخوردار است، نیاز های جنسی بین شرکای زندگی نیز دارای اهمیت می‌باشد. گاهی مشکلاتی پس از برقراری رابطه جنسی میان بانوان یا اقایان نیز نمایان می‌شود که جزو مسائل مهمی بشمار رفته و نمیتوان ساده از آن گذشت. علاوه بر اینکه ممکن است آقا یا خانمی دچار زود انزالی باشند، همینطور ممکن است دیر انزالی برایشان رخ دهد . طولانی شدن مدت رسیدن به ارضا ممکن است به مواردی تبدیل شود که هرگز تجربه نشود و زوجین را دچار چالش کند.

دیر انزالی در اقایان

دیر انزالی چیست؟

عملکرد جنسی گاهی دچار مشکلات و اختلالاتی می‌شود که به اصطلاح دیر انزالی یاد شده و به این معناست که شخص در زمانی مشخص حین رابطه جنسی به ارگاسم نرسیده و یا ارضا نمی‌شود، در پس این مسئله مایع منی در مدت درست و مناسب خروج نداشته و این ممکن است برای هر دو شریک جنسی نیز آزار دهنده باشد.

اختلال نعوظ یا ناتوانی جنسی (Impotence) عبارت است از ناتوانی در رسیدن به نعوظ، انزال یا هر دو. اختلال نعوظ 10 تا 25 درصد از مردان میانسال و سالخورده را درگیر می‌کند.

دلیل انزال دیر رس در آقایان چیست؟

عوامل موثر بسیاری در ارضا نشدن آقایان و همچنین دیر انزالی نقش دارند که البته به 2 دسته تقسیم می‌شوند که در ادامه توضیح خواهیم داد. انزال های دیر رس یا ارضا نشدن باعث سردی و ناراحتی میان زوجین خواهد شد و میل جنسی را در شریک کاهش می‌دهد بنابراین حتما باید تحت درمان قرار بگیرد.

دسته اول به مشکلات جسمانی نظیر آسیب های عصبی وارده، سکته، مشکلات هورمونی، تیروئید کم کار، تستوسترون پایین و موارد این چنینی مربوط می‌شود.

گروه دوم بر اثر عاملی دچار دیر انزالی می‌شوند که در میان افراد بسیار شایع است. اضطراب و استرس های زندگی، افسردگی و تنش های عصبی بر پیدایش این موضوع تاثیرگذار هستند. اگر همسر شما درگیر این موضوع شده است، وظیفه دارید که او را درک کنید و به او کمک کنید تا آرامش خود را بازگرداند زیرا تنش و اندوه برای این بیماری اصلا مناسب نیست و بیماری را وخیم تر می‌سازد.

انزال تاخیری

دلایل پیدایش دیر انزالی آقایان

  • مشکلات جنسی از بدو تولد
  • آسیب دیدگی عصب های جنسی
  • عفونت های دستگاه ادراری
  • پروستات
  • بیماری های عصبی
  • نوروپاتی دیابتی
  • میزان کم هورمون ها مانند تستوسترون
  • انزال به عقب و داخل مثانه ( در این حالت منی از آلت تناسلی خارج نشده و به سمت مثانه حرکت می‌کند.

چه دارو هایی در ایجاد دیر انزالی تاثیر گذارند؟

  • دارو های ضد افسردگی ( این دارو ها بر بسیاری از بخش های بدن تاثیر منفی می‌گذارند.)
  • دارو های مدر (ادرار آور)
  • دارو های درمانی برای بیماری هایی مانند تشنج

انزال دیررس چه عوارضی دارد؟

دیر انزالی باعث بروز کاهش میل جنسی در هر دو شریک جنسی می‌شود که بنابراین موجب سردی روابط و پریشانی زوجین خواهد شد. یکی دیگر از مورد های نگران کننده این است که فرد، همواره دچار اضطراب و نگرانی است که عدم رضایت در همسر موجب بروز مشکلات خانوادگی میان آن ها شود. افسردگی ناشی از این تصور که ناتوانی جنسی پیش آمده شخص احساس شرمندگی دارد. اعتماد به نفس شخص کاهش پیدا کرده و از نظر روحی حساس می‌شوند. زوجینی که قصد فرزند آوری دارند، باید این مسئله را درمان کنند زیرا علاوه بر کاهش کیفیت اسپرم، اختلالات دیگری را در این روند ایجاد می‌کند.

درمان دیر انزالی در آقایان

در ابتدا باید این افراد به جراح و متخصص مجاری ادرار و اختلالات جنسی مراجعه کنند و ریشه یابی علل پیدایش این بیماری صورت گیرد. برخی افراد پس از مراجعه به متخصص اشاره دارند که به شکل ناگهانی به این عارضه دچار شده اند و در گذشته این مشکل را نداشتند. مصرف دارو های اشتباه یا خودسرانه می‌تواند عوارض زیادی را به همراه داشته باشد حتی موجب پیشرفت بیماری شود، بنابراین باید حتما دلیل ایجاد بیماری تشخیص داده شود. در ابتدا پزشک از درمان های دارویی استفاده خواهد کرد و در موارد شدیدتر از راه های دیگر استفاده می‌کنند. در طول درمان توصیه می‌شود که از مصرف سیگار یا مواد های مخدر اجتناب شود و همچنین مشروبات الکلی به هیچ عنوان مصرف نشود.

درمان دیر انزالی چه مدت طول می‌کشد؟

هر فرد باید به محض کشف این موضوع برای درمان خود اقدامات لازم را فراهم کند. مدت طول درمان به میزان شدت بیماری نیز بستگی دارد و در بعضی افراد سریع تر پایان می‌یابد اما در برخی مدت طول درمان بیشتر است.


برای پیشگیری از اختلالات نعوظ کلیک کنید.

آیا درمان های سنتی برای دیر انزالی کارساز است؟

درمان های سنتی گاها برای برطرف سازی برخی بیماری ها مورد استفاده قرار می‌گیرد اما گاهی بیماری های ایجاد شده با این روش درمان نمی‌شوند. بسیاری افراد پس از بروز مشکلات جنسی نظیر دیر انزالی سعی دارند با استفاده از درمان های خانگی بهبود یابند اما این رش ها فقط روند بیماری را به تاخیر انداخته و باعث می‌شوند مدت زمان دارویی جهت درمان نیز افزایش یابد. بنابراین پس از بروز مشکلات این چنینی حتما سریع تر روند درمان توسط متخصص اورولوژی و مجاری ادرار و اختلالات جنسی را شروع بفرمایید.

دکتر حق شناس

دکتر خسرو حق شناس

جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری مثانه، پروستات، ناباروری و اختلالات جنسی فلوشیپ فوق تخصصی اندویورولوژی و لاپاراسکوپی از آمریکا عضو هیئت علمی دانشگاه عضو انجمن اورولوژی اروپا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *